Shido LTX9 Connect

Artikel nr.: HC_10 5261


Levertijd: 3 tot 6 werkdagen

€ 96,50

Productbeschrijving

Details

Nieuw in ons assortiment: Shido Lithium Accu's

Vanaf heden nieuw bij Vespalife; de nieuwste premium Lithium Ion accu's van SHIDO Lithium ion batteries. De SHIDO accu's zijn voorzien van de modernste Lithium LiFEPO4 (Lithium ijzerfosfaat) technologie. De accu's bestaan uit vier serie geschakelde cellen op basis van lithium en koolstof, ze bevatten dus geen lood en/of zuur. Het Battery Management Systeem (BMS) verdeelt de laad-, en ontlaadstroom gelijkmatig over de vier cellen. Hierdoor kan een lange levensduur gegarandeerd worden. Door de lage interne weerstand levert een SHIDO accu een krachtige startstroom.

Nog niet high-tech genoeg?

Dan zijn er de SHIDO CONNECT Smart Lithium Ion batteries, een accu met de nieuwste technologische ontwikkeling uit de branche. Doormiddel van een unieke QR-code kan er via een app op de telefoon verbinding met de SHIDO Lithium accu worden gemaakt. Via de app is de volgende informatie beschikbaar:

  • Accu en cel spanning
  • Spanningsbalans tussen de vier cellen
  • Temperatuur
  • Lading van de accu, State of Charge (SoC)
  • "End of life" indicatie

De SHIDO CONNECT app waarschuwt via de app voor oververhitting, te lage spanning of overlading. Na zeven dagen zonder verbinding zal de SHIDO-app een herinnering sturen om verbinding te maken en de status van de accu te controleren. Winterstalling? Programmeer de SHIDO CONNECT in een slaap modus om de accu en het voertuig veilig te stallen.

CONNECT

 

Past op: 

 

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer HC_10 5261
Merk Vespa
Soort Vespa_GT, Vespa_GTS, Vespa_GTV
Manufacturer Nee
alternatief Nee
Levertijd Nee
cat_4 Nee
cat_3 Nee
cat_6 Nee
cat_5 Nee